Englannin naisjalkapallo voitti ensimmäisen naisten UEFA:n Euroopan mestaruuden

Comments · 351 Views

Vuoden 2022 European Women's European Cup -finaalissa Wembley Stadiumilla Englannin naisjalkapallojoukkue voitti Saksan naisjalkapallon 2-1. Englannin naisten jalkapallomaajoukkue Chloe Kelly riisui lasten paitansa ja heilutti niitä juhlimaan, kun lähes 90 000 fania seurasi heidän voittoaan. Nämä jalkapalloilijat ovat vihdoin tuoneet palkinnon Englantiin tietäen, että he ja heidän maajoukkueensa jäsenet ovat nälkäisiä tittelistä.psg fanituotteet

Viime vuonna oli Englannin miesten jalkapallomaajoukkue, ja myös Englannin jalkapallomaa oli lukemattomien fanien haluttu. Kun Englannin jalkapallomaajoukkue eteni menestyksekkäästi finaaliin, hallitus sanoi, että niin kauan kuin maajoukkue voittaa mestaruuden, se antaa maalle tauon. Mutta finaalin jälkeen fanit olivat erittäin pettyneitä nähdessään Euro 2020 Englannin sarjan, kun heidän joukkueensa hävisi italialaiselle jalkapallolle. Englantilainen jalkapallo on ehdottomasti yksi maailman parhaista joukkueista, mutta he eivät ole menestyneet suurissa peleissä. Sen lisäksi, että he voittivat FIFA:n maailmanmestaruuden vuonna 1966, he eivät voittanut turnausta enää koskaan. Tällä kertaa Englannin naisjalkapallojoukkue voitti lopulta maalle kunniaa, ja heidän suorituksensa oli erittäin hyvä.Manchester United Koti Pelipaita

Tämän vuoden Englannin naisten jalkapallomaajoukkue on toteuttanut fanien unelman mestaruuden voittamisesta. Viime vuoden miesten jalkapallomaahan tuotti pettymyksen kaikille maajoukkueen pelaajille. Mestaruus on pelin lopullinen voittaja, ja Englannin naisten jalkapallomaajoukkue ansaitsee tittelin. Pärjääkö Englannin jalkapallomaajoukkue paremmin vuoden lopun MM-kisoissa nähtyään naisten joukkueen voiton?Punainen Manchester United Ronaldo 7 -paita