Jake Allen torjui debyyttinsä aikana 35 kertaa

Comments · 55 Views

Tämä peli oli Allenin ensimmäinen esiintyminen New Jersey Devilsissa sitten maaliskuun 8. päivän. Hän voitti Dallas Starsin 6-2 vaihdon jälkeisessä viimeisessä pelissä.

New Jerseyn valmentaja Travis sanoi, että vastustaja oli erittäin hyvä jääkiekkojoukkue, mutta New Jersey Devils pelasi hyvin ja Jaken maali oli erittäin vakaa.

Johnston murtautui kolmen puolustajan läpi ja ampui laukauksen 15 sekuntia ensimmäisellä neljänneksellä, mikä auttoi Dallas Starsia johtamaan 1-0. New Jersey tunsi, että jotain oli vialla, ja he korjasivat nopeasti tilaansa. Pian Haula tasoitti pisteet reilussa viidessä minuutissa. Hän katkaisi Dallas Starsin syötön erittäin fiksusti, ohjasi pallon verkkoon yksin ja kiekko liukasi helposti verkkoon. 12 minuutin kohdalla Dallas johti jälleen 2-1. NHL Pelipaita Tierney auttoi Devilsiä tasoittamaan uudelleen 17. minuutilla.

Uskomatonta, että ennen 5 minuuttia ja 12 sekuntia toisesta neljänneksestä Devils teki kolme pistettä peräkkäin johtoon 5-2. New Jersey Devils melkein sinetöi voiton tällä kertaa. He tekivät maalin erittäin tasaisesti. Kolme maalia teki Mercer, Meier ja Nosek.

Kolmannella neljänneksellä peli oli 14 minuuttia ja 25 sekuntia. Holtz pomppasi oikean aloitusympyrän alareunaan ja jatkoi maalin kasvattamista. Tällä hetkellä New Jersey oli jo 6-2 vastustajaa vastaan. Dallas Stars ei kuitenkaan voinut ylittää sitä, vaikka Dallas Stars oli aina hyvä jääkiekkojoukkue, mutta New Jersey Devils on vahvempi ja pelaajat toimivat paremmin yhdessä.

Tämä on New Jerseyn joukkueelle 21. voitto. Tämän pelin voitto ei perustunut vain Mercerin ja muiden pelaajien upeisiin maaleihin, vaan Allenin torjuminen lisäsi myös voittomahdollisuutta tässä pelissä.